Kampanja prestanka pušenja – LiSTOPad
05. listopada 2020.

Kampanja prestanka pušenja – LiSTOPad

Razmišljate li o prestanku pušenja? Onda je ovaj LiSTOPad idealan trenutak za to!

Istraživanja su pokazala da ako prestanete pušiti na period od 28 dana imate 5 puta veće šanse prestati pušiti zauvijek.

Stoptober je 28.-dnevna kampanja, pokrenuta od strane engleskog javnog zdravstva (Public Health England), koja se odvija svakog Listopada u godini tijekom koje se pušače ohrabruje da prestanu pušiti. Prva Stoptober kampanja pokrenuta je 2012. godine i postigla je izuzetan uspjeh snagom društvenih medija koji su bili itekako uključeni i zaduženi za popularnost događaja.
Ideja vodilja je da se sudionici obvežu da će pokušati prestati pušiti na period od 28 dana, s ciljem da prestanu pušiti zauvijek. Naime, istraživanja su pokazala da ako osoba prestane pušiti na period od 28. dana ima čak pet puta veće šanse da će prestati pušiti zauvijek.

Ove godine udruga CROHM se uključuje u međunarodnu kampanju Stoptober pod nazivom LiSTOPad, te nudi obilje podrške kako bi vam pomogli da postignete svoj cilj i ugasite lošu naviku zauvijek, te uživate u svim dobrobitima prestanka pušenja.

LiSTOPad počinje 1. listopada i nikada nije bilo bolje vrijeme da prestanete pušiti!

Postoji niz načina na koji možete prestati pušiti: „preko noći“ ili naglo, uz pomoć nikotinskih pripravaka kao što su nikotinski flasteri ili nikotinske žvakaće gume i uz pomoć električnih cigareta ili Parenja. Iskoristite našu potporu i učinimo to zajedno. #prihvatiizazov2020

Prestanite pušiti ovog Listopada: nađite potporu kakvu trebate s udrugom CROHM.

Trebate savjet? Slobodno nas kontaktirajte na:

Tel.: 01/3822-947

Mail: [email protected]

-> najbolja opcija Uključite u našu facebook grupu potpore: fb grupa potpore

#stoplistopad #stoptober2020 #prihvatiizazov2020

Podijeli

Postani član udruge osobnih isparivača

Učlani se u CROHM i među prvima saznaj informacije o aktivnostima, konferencijama, okupljanjima i istraživanjima udruge.
Učlani se