Prva od Radionica Prestanka Pušenja je Uspješno Krenula
16. travnja 2024.

Prva od Radionica Prestanka Pušenja je Uspješno Krenula

U subotu, 13. travnja, udruga korisnika ecigareta CROHM organizirala je svoju prvu radionicu prestanka pušenja. Okupivši deset pušača koji su izrazili želju da žele prestati pušiti, ova inicijativa nije samo pružila podršku u odvikavanju od pušenja, već je stvorila i pozitivnu atmosferu među sudionicima.

Radionica je započela s dobrodošlicom i kratkim uvodom o prednostima prestanka pušenja, kao i o samom radu i djelovanju udruge CROHM. Sudionici su kroz ispunjavanje kratkog upitnika izrazili svoje znanje o proizvodima smanjene štetnosti te su provjerili svoje spoznaje o nekim od najčešćih mitova vezanih za cigarete, pušenje i proizvode smanjene štetnosti.

Radionica je također nudila praktične savjete, tehnike i informacije o proizvodima smanjene štetnosti kako bi sudionicima pomogla u procesu odvikavanja.

Kroz jednomjesečni program podrške koji će uslijediti nakon radionice, CROHM je osigurao da sudionici neće biti ostavljeni na cjedilu nakon što izađu iz prostorija radionice. Povremeni sastanci, stalna online podrška i drugi resursi dostupni su kako bi se osiguralo da svatko tko je odlučio prestati pušiti ima sve potrebno za uspjeh.

Ova prva radionica prestanka pušenja CROHM-a nije samo bila događaj, već početak putovanja prema zdravijem i sretnijem životu za svakog sudionika.

Podijeli

Postani član udruge osobnih isparivača

Učlani se u CROHM i među prvima saznaj informacije o aktivnostima, konferencijama, okupljanjima i istraživanjima udruge.
Učlani se