Vapersko druženje povodom Svjetskog dana Vapinga!
26. svibnja 2023.

Vapersko druženje povodom Svjetskog dana Vapinga!

Dragi vejperi, korisnici ecigareta, grijanih duhana ili bilo kojeg drugog sredstva za prestanak pušenja,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na jedno malo druženje koje će se održati 30.05.2023. ispred Muzeja Suvremene umjetnosti, caffe bar Meandar od 11-12.30.

Uz ugodno druženje, porazgovarat ćemo i o aktualnim temama vezanim uz Vape industriju koje pune medijske naslove u zadnje vrijeme te prodiskutirati o našim planovima za nastavak borbe protiv pušenja te dezinformacija i najavljenih zabrana i ograničenja.

Mišljenje naših korisnika i članova Udruge elektroničkih cigareta izuzetno je važno u formiranju pravog načina djelovanja protiv dezinformacija i daljnje borbe protiv najavljenih zabrana.

U Hrvatskoj je preko milijun pušača i smatramo da oni imaju potpuno pravo na informiranje i korištenje proizvoda smanjene štetnosti kako bi sačuvali svoje zdravlje.

Također želimo potaknuti nadležne institucije (HZJZ i Ministarstvo Zdravstva) da uvrste proizvode smanjene štetnosti u svoje politike i zakonske akte te da kroz par godina postanemo smoke-free država po uzoru na politike Velike Britanije ili Švedske.

Trudimo se apelirati i na medije da informacije koje prenose budu točne i provjerene, a ne senzacionalističke i iskrivljene jer tema je od ogromne važnosti za zdravlje građana.

Ovo je najvažnija borba za zdravlje građana jer je uz pretilost, pušenje najveći javnozdravstveni problem.

Vidimo se na kavi i druženju!

Filip Tokić

Predsjednik udruge Crohm

 

 

Podijeli

Postani član udruge osobnih isparivača

Učlani se u CROHM i među prvima saznaj informacije o aktivnostima, konferencijama, okupljanjima i istraživanjima udruge.
Učlani se